Winter 2018

Airconditioning, Warmtepompen en subsidies

Airconditioning & warmtepompen

Een warmtepomp onttrekt warmte aan een bron, bijvoorbeeld grondwater, verhoogt de temperatuur en staat die hogere temperatuur weer af aan een ruimte, bijvoorbeeld via de vloerverwarming. 

Er zijn twee verschillende soorten warmtepompen, namelijk een thermodynamische warmtepomp en een Aerothermische warmtepomp. 

Bij een thermodynamische warmtepomp absorbeert de koelvloeistof warmte uit warmtepanelen of ventilatoren.

Bij een aerothermische warmtepomp, die ook wel een lucht-water warmtepomp wordt genoemd, wordt er uitsluitend de warmte uit de omgevingslucht gebruikt.

Airconditioning is een systeem waarbij lucht wordt behandeld om de temperatuur, vochtigheidsgraad, zuiverheid of verdeling te regelen.

Voor airconditioning & warmtepompen kunt u bij ons terecht. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten werken wij. 

Wilt u graag een airconditioning in uw huis? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring en weten voor bijna elk probleem een oplossing. Graag adviseren wij u wat het beste bij u past en berekenen we hoeveel vermogen uw airconditioning moet gaan hebben. 

Wilt u in uw bedrijf graag de temperatuur kunnen regelen door middel van een warmtepomp of airconditioning? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vele bedrijven gingen u al voor. 

Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent, u krijgt altijd van tevoren eerst een offerte en zo voorkomen wij dat u voor ongewenste financiële verassingen komt te staan. Wij hebben veel ervaring met zowel bedrijven als particulieren en kunnen een goed advies geven. Als u eerst meer informatie wilt, dan kunt u altijd bellen of mailen en kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.